Η εταιρεία

 

Με έδρα την Αθήνα, από την ίδρυσή της το έτος 1978 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία GEOSOL energy   δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλιακών & ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και συναφών ειδών. 

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες για ηλιακά συστήματα, μπόιλερ λεβητοστασίου, ηλιακούς συλλέκτες, ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, συστήματα κλιματισμού, αντλίες θερμότητας. Εξατομικευμένες προτάσεις, που συνδυάζουν ποιότητα και τιμή, απόδοση και αντοχή στο χρόνο. Συνεργεία με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία για τεχνικά άρτια τοποθέτηση, εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων που εγγυάται την πολυετή και απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Τεχνογνωσία ειδικών κατασκευών απόλυτα προσαρμοσμένων στις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, μικρού ή μεγάλου. Ενδεικτικά:

  • Μπόιλερ για πλοία φορτηγά επιβατηγα αναψυχής
  • Σύστημα θέρμανσης νερού βεβιασμένης κυκλοφορίας για ξενοδοχεία/βίλλες
  • Σύστημα θέρμανσης νερού πισίνας
  • Τοποθέτηση σε πολυκατοικίες με ομοιόμορφες κατασκευές.
  • Υπερυψωμένες κατασκευές (για σκιερά σημεία) και ειδικές κατασκευές για δύσκολα σημεία.
  • Ειδικές βάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων

Όλα τα προϊόντα GEOSOL και των συνεργαζόμενων εταιρειών κατασκευάζονται βάσει σύγχρονων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών που εγγυώνται τη βέλτιστη απόδοση. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας ελέγχονται και πιστοποιούνται από αναγνωρισμένους φορείς: SRCC, DEKRA, IQNET, DIN, DIN CERTCO, ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, TUV CERT, CE.

Οι υπηρεσίες μας

Μελέτες - Εγκαταστάσεις

Ολοκληρωμένες μελέτες συστημάτων θέρμανσης, ζεστού νερού χρήσης ΖΝΧ και κλιματισμού σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας, πετρέλαιο, φυσικό αέριο.

Συντήρηση - Επισκευή

Το συνεργείο μας αναλαμβανει τη συντήρηση και επισκευή ηλιακών θερμοσιφώνων οποιουδήποτε τύπου στην Αθήνα και σε όλη την Αττική, σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

Πώληση Λιανική - Χονδρική

Πώληση σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Ειδικές κατασκευές και λύσεις OEM. Ανταλλακτικά, παρελκόμενα και εξαρτήματα ηλιακών συστημάτων.
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Πιστοποιήσεις

Image

Προϊόντα - Συστήματα GEOSOL

Ηλιακοί και ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες με την υπογραφή της Geosol. Boiler, κλιματιστικά, αντλίες θερμότητας